Tegenwoordig heeft ieder zichzelf respecterend TV-programma wel een Twitter en/of een Facebook-pagina. Maar hoe doen de de verschillende TV-programma’s het ten opzichte van elkaar aangaande hun online reputatie?

Mogelijk interessante presentaties over online reputatie:

Gerelateerd

Lijstje: TV-programmas en Social Media | #lijstje

Het nieuwe TV-seizoen is weer begonnen. Hoe doen de diverse programma's het via de diverse Social Media kanalen? Een overzicht aan het begin van het seizoen. De lijst bevat de positie van TV-programma's en beoordeelt op basis van hun effect op de sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, de hoeveelheid…

04/09/2012

Analyse: Hardwell's United We Are show heeft invloed op reputatie

Rankingz keek naar de ontwikkeling van de online reputatie van Hardwell dit weekend tijdens de kick off van zijn #UnitedWeAre wereldtour.

27/01/2015

Ook T-Mobile komt met tv op de mobiel

T-Mobile introduceert nieuwe mobiele surftarieven en -diensten waaronder tv-kijken op de mobiele telefoon. iPhone-gebruikers hebben pech: geen mobiele tv voor hen.View Original ArticleBlogged with the Flock Browser

Heeft u het antwoord gevonden?